Huisrif Bergsediepsluis

Ongetwijfeld heeft u wel eens een reportage gezien over het leven onder water in tropische gebieden met schitterende beelden van flora en fauna en is er misschien het idee ontstaan dat het alleen daar de moeite is om te duiken. Niets is minder waar!

In de Zuidwesthoek van Nederland vinden we één van de mooiste en meest fascinerende duikgebieden in Europa met een ongekende en onverwachte schoonheid. Een rijkdom aan planten en dieren voor iedereen die de moeite neemt daar te gaan kijken. Dit gebied is dichtbij Bergen op Zoom dan ook zeer gunstig gesitueerd om uitgebreid te gaan ontdekken!

Het huisrif van Duikclub Bergen op Zoom is uiteraard ook gesitueerd in dit prachtige gebied. Huisrif De Bergsediepsluis is gelegen aan het begin van de Oesterdam nabij Tholen. Deze locatie is voorzien van voldoende parkeergelegenheid, toiletten, trap met leuning om de dijk op te komen en een trap met leuning om het water in te gaan. Na een gezamenlijke duik is er voor iedereen de gelegenheid om onder het genot van zelf meegebrachte koffie, fris, bier en versnaperingen enthousiast na te praten!

51.51729, 4.17268