Clubavond

Dinsdagavond is onze vaste avond in Zwembad De Schelp in Bergen op Zoom voor training en het ontmoeten van de mede-clubleden.
Door het snel kouder wordende buitenwater is het zwembad een stuk aangenamer vertoeven zodat het al een stuk drukker wordt in het zwembad.
 Na de training maken we altijd graag gebruik van de aanwezige horeca van het zwembad.

Tijdens de clubavond, maar ook tijdens al onze andere activiteiten geldt: niets moet en alles mag! Niemand is verplicht ergens aan mee te doen. Train je bijvoorbeeld liever in je eigen tempo dan is dat voor niemand een bezwaar. Of kom je alleen even gezellig kijken en wat drinken om je mede-clubleden te ontmoeten? Ook dan vinden we het leuk dat je aanwezig bent!