NOB en PADI Opleidingen

Leren duiken is niet moeilijk, er zijn alleen een paar dingen die je moet weten en oefenen. Een duikopleiding is dan ook de eerste stap op weg naar een ontspannende en tegelijkertijd avontuurlijke hobby!

Zie voor meer informatie de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB).

Bij Duikclub Bergen op Zoom worden de volgende PADI Opleidingen aangeboden:

• Open Water Diver
  • Advanced Open Water Diver
  • Rescue Diver
  • Divemaster
  • Diverse specialties

De PADI opleidingen staan onder begeleiding van een gediplomeerd PADI-instructeur. Arco en Corné zijn beiden gekwalificeerde PADI instructeurs. Zij leiden duikers op van Intro tot en met Divemaster en kunnen ook diverse specialties verzorgen (nitrox, droogpak, wrakduiker en nog vele andere specialties). Naast het geven van opleiding zijn ze druk met introduiken die zij verzorgen voor stichting Scubasigns in Zuid-West Nederland. Zij hebben de beschikking over 15 buitenwater sets, allen in zeer goede conditie, 25 duikflessen, een eigen vulstation met compressor en 5 bufferflessen (ook voor 300 bar).

Kijk voor meer informatie over de PADI Opleidingen op de website