Zwembad. Conditie op peil!

knotwilg steenbergen
Duikclub Bergen op Zoom maakt normaal gesproken gebruik van Zwembad De Schelp, gelegen aan de Boulevard Noord 45, 4617 HD Bergen op Zoom.

Echter door sluiting van de Schelp zijn we uitgeweken naar de Knotwilg in Steenbergen.

We kunnen vanaf 21 maart terecht in zwembad de Knotwilg op de woensdagavond !!!
Tijd: 20.45 - 21.45 uur
Plaats: zwembad de Knotwilg
Wipstraat 2
4651XW. Steenbergen

Wanneer het weer het toelaat zijn we in de Oosterschelde te vinden, met als belangrijkste locatie de Bergse Diepsluis bij Tholen.

De 1e dinsdag van de maand is er voor geïnteresseerden een training met perslucht en duikuitrusting.

De andere avonden werken we aan de conditie, onder leiding van een aantal trainers, die allen hun eigen invulling aan deze training geven.

Na het zwemmen hebben we de gelegenheid gebruik te maken van de aanwezige horeca van het zwembad. Dat doen we graag, met z’n allen aan een grote stamtafel.